Pages

Saturday, January 12, 2013

13th Jan.



Bismillah,




Dear our lovely and beloved ummi, Happy birthday :') Semoga ummi tergolong dalam mukhliseen di sana. Ya Rabb. Send my regards to her thru my daily fatihah in salah, in my dua's.



I miss you. And i miss calling you, my mother. :')



"...dan ucapkanlah kepada keduanya perkataan mulia dan rendahkanlah dirimu terhadap keduanya dengan penuh kasih sayang dan ucapkanlah : 'Wahai Tuhanku, sayangilah mereka keduanya, sebagaimana keduanya menyayangi aku waktu kecil'.."

(Al-Isra' : 23-24)




Macam paused moment. Ummi tengok perlahan semua wajah anak-anaknya keliling katil actually, that day. And she smiled. Anak-anak dan suami penuh di sisi. Well alhamdulillah. Was my best memory, sangat. Dapat tengok senyuman-senyuman ummi, and while knowing that itu lah peluang terakhirku untuk capture those smiles.



:)



Actually dah lama tak cerita pasal ummi kan. And masyaAllah today is her birthday. May Allah Grant her His endless barakah wa rahmah :')



p/s : InsyaAllah nanti update lagi di sini. Esok exam terakhir. May Allah Blessssss. :D




4 comments:

aku-bukan-robot said...

kak . bittaufiq maan najah untuk hekzem, (= may Allah ease (=

Nadia Fariza said...

Kak KruN, Bittaufiq ya.
Ni hadiah untuk akak sempena exam ---> (53:39-41)

:')

Zimah Zaiwani said...

happy birthday buat ummi krun. moga Allah mencucuri rahmat ke atas roh ummi krun ya. :')

hanimyusra said...

selamat hari lahir buat ibu bapa...

all da best untuk exam!