Pages

Sunday, November 28, 2010

eheh malu la saya =.=

baru2 ni ada roommate baru masuk
korean : kim soora

sangat kontra ngan roommate dulu yang agak bengis + hot temper
yang ni memang sangat opposite : senyum tak abes2 + apa2 yang tak lawak pon die gelak aje
lagi satu : bersih! alhamdulillah

awal2 lagi da ngaku kt dia "saya tak suka kotor2 ye ^^"
setiap pagi mesti mandi which is sangat pelik bagi korean mandi pagi winter2 kan?
dia akan lap lantai, susun kasut
tak pakai makeup langsung
high heels pon takde..sume conversenye-type kasut ^^
oklah hati da tertarik..die ni memang lain

dia pon awal2 bagi notis "saya jenis tido awal bangun awal"
tak sangka rupenye awal dimaksudkan, dia memang bangun pukul 6 setiap pagi
macam otometik, tayah jam
lagi memalukan, sebab aku da inform yang kne solat 5 kali sehari

dia yang kejut kot setiap pagi..pukul 6
malunya rase nak tanam muka lam tanah T_T

bila solat subuh, dia akan pakai spec
tengok dari awal sampai abes aku solat
da abes dia akan tanya "da habis ke? kejap je rupanya. kenapa malam tadi macam lame lagi?"
huhu

semoga dia diberi hidayah T_T
"terima kasih kejutkan saya subuh hari2..winter la paling susah nak bangun kak..saya maluuu"

4 comments:

akhOo said...

kejOttt laaa haku gakkkkkk! liaaattttnya nak bngOn pagi huhuhu

kruN.ch said...

haha ya kaaaa...awat xhabaq awai2! T_T nnt i misscall ek..jgn tengking haku plak T_T ㅋㅋㅋㅋ

Nadzipah said...

wah..bestnya krun...rupanya ALLAH nak bagi yang roomate yang lagi baik...

krun..tolong kejut jugak boleh? liat gk nak bgn pagi ni ha..huhu...

drcaries said...

roomate br awk mmg cool...alhamdulillah!!